Jachthut

Veenhof is een buurtschap in de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe. Het ligt in het veengedeelte van de gemeente, tussen de Hondsrug en de Hunze. Veenhof ligt op een geïsoleerde zandkop in het veengebied. Dat geeft het buurtschap een bijzonder karakter. De aanwezige bebouwing, boerderijen uit de achttiende en negentiende eeuw omgeven door hoge beplanting, versterken dat karakter als een eilandje in het veen. Een zeer idyllisch gelegen plek en is één der pareltjes van de Gemeente Aa en Hunze.

Onze boerderij is oorspronkelijk gebouwd als rentenierswoning, later in gebruik genomen als boerderij, waar de familie Veenhof al meer dan 90 jaar de scepter zwaait. Inmiddels is de boerderij niet meer als gemengd bedrijf in gebruik, op een koppeltje schapen na, maken nu vele gasten gebruik van onze accommodatie als heerlijk en rustig buitenverblijf.

De schuur, waar vroeger de koeien en schapen in gehuisvest waren, is omgebouwd tot een gezellige jachthut en geeft ruimte voor groepen van twintig tot vijftig personen. Uitbreiding tot 100 personen behoort, zeker in de zomermaanden, tot de mogelijkheden.

Deze unieke locatie met zijn ambiance, is uitermate geschikt voor uw huwelijksceremonie, trouwfeest, of overige feesten en partijen. Ook voor kleine en grote vergaderingen, meetings, cursussen en het 'dagje op de heide' programma.

Wij wensen u een goed verblijf bij ons in deze oude nederzetting, net gelegen achter Gieten.

U kunt de Jachthut afhuren, wanneer u zelf volledig met de scepter wilt zwaaien. Klik hier voor de mogelijkheden en prijzen

Klik hier voor mogenlijkheden, ontbijten en lunches

 

 
 

Vakantiehuis Gieten

Veenhof 8
9461 TG Gieten

tel: 0592 - 264403
Email: info@vakantiehuisgieten.nl

Het weer in de Veenhof

Klik hier