Jachthut

Geachte gasten,

De Pinksterdagen komen er aan. De herinnering aan de song 'Op een mooie Pinksterdag' (Leen Jongewaard en André van den Heuvel, uit Annie M.G. Schmidt's musical 'Heerlijk duurt het langst') komt bij velen boven drijven. Wij proberen u ook mooie Pinksterdagen te bezorgen.

2e Pinksterdag, 1 juni is ons terras van de Jachthut geopend vanaf 15.00 uur. Gezellig een drankje en wij serveren van de bakplaat diverse vlees, vis en vegetarische hapjes met broodjes en salades (€10,00 per persoon). Drankjes apart afrekenen. U dient wel te reserveren.

Vriendelijke groet,

Maris en Dick

0592-264403

 

Wij houden ons aan de gedragsregels van de Rijksoverheid:

U moet aan een tafel zitten.

U moet 1,5 meter afstand houden van andere bezoekers.

Mensen uit 1 huishouden, hoeven geen afstand te houden.

Geen koorts of verkoudheidsklachten te hebben.

 

Corona

Gezien de pandemie van het Coronavirus, hanteren wij de adviezen van de deskundigen en de richtlijnen van de overheid en nemen we alle mogelijke maatregelen in acht voor de catering ‘de kastanje’.

Helaas hebben we de Jachthut tot tenminste 1 juni moeten sluiten.

 

In de keuken hanteren we al de hygiëne maatregelen conform de HACCP richtlijnen, nu zullen de roestvrijstalen werkbladen en alle overige gebruiksonderdelen tijdens de werkzaamheden, extra gedesinfecteerd worden.

Voor vragen en informatie, kunt u contact met ons opnemen. Tel. 0592-264403 of dekastanje2017@gmail.com .  Vriendelijke groet, Maris en Dick

Veenhof is een buurtschap in de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe. Het ligt in het veengedeelte van de gemeente, tussen de Hondsrug en de Hunze. Veenhof ligt op een geïsoleerde zandkop in het veengebied. Dat geeft het buurtschap een bijzonder karakter. De aanwezige bebouwing, boerderijen uit de achttiende en negentiende eeuw omgeven door hoge beplanting, versterken dat karakter als een eilandje in het veen. Een zeer idyllisch gelegen plek en is één der pareltjes van de Gemeente Aa en Hunze.

Mogelijkheden

In samenwerking met cateraar de Kastanje kunnen wij voor u verzorgen in onze Jachthut:

  • ontbijten en lunches
  • vergaderarrangementen
  • buffetten en diners
  • feesten en partijen
  • trouwerijen
  • condoleance's
  • barbecue's en partypan op het terras

Neem gerust contact met ons op voor ideeën, mogelijkheden ed. Tel. 0592-264403.

Er is inhoud gevonden in een veld wat leeg moet blijven. Dit duidt waarschijnlijk op een spambot. Als u geen spambot bent, neem dan contact op via ons reguliere e-mailadres.
U heeft geen naam ingevuld.
U heeft geen (of een incorrect) emailadres ingevuld.
U heeft geen bericht ingevuld.
 
Ons contactformulier maakt gebruik van Javascript. Het feit dat u deze tekst ziet wil zeggen dat Javascript waarschijnlijk is uitgeschakeld. Daarom is het niet mogelijk via het formulier te mailen. U kunt contact opnemen via ons reguliere e-mailadres.
 
 

Buitenplaats de 'Veehof'

Veenhof 8
9461 TG Gieten

tel. 0592-264403
Email: info@vakantiehuisgieten.nl

Het weer in de Veenhof

Klik hier