Activiteiten

Vanuit uw vakantiewoning

De Veenhof is centraal gelegen en behoort tot de gemeente Aa en Hunze. Vlakbij liggen de zanddorpen Borger, Drouwen, Gasselte, Exloo, Odoorn, Gieten, Annen en Zuidlaren. De Veenhof ligt aan het Geopark de Hondsrug, het eerste Geopark van Nederland. (Klik hier voor de website). Midden gelegen in een prachtig en oud natuurgebied. De in de nabijheid gelegen Esdorpen bieden u de gelegenheid om te winkelen, ergens iets warms te drinken of om gezellig uit eten te gaan.

Er zijn mooie fiets- en wandeltochten te maken door het stroomdal van de Hunze. In uw vakantiewoning zijn wandel,- en fietskaarten aanwezig.
Heerlijk even uitwaaien in de frisse winterlucht, dat kan hier prachtig in het Drentsche landschap. De golfbaan Semslanden ligt op steenworp afstand. Een lekker dagje golfen behoort tot de mogelijkheden.
Wilt u de nabijgelegen staatsbossen per paard ontdekken? Dat kan, Manege Gasselte organiseert mooie ritten voor zowel gevorderden als beginnende ruiters en amazones. Indien u uw paard wilt meenemen, kunnen wij voor u de stalling regelen bij Manege Gasselte.

Een bezoek aan Emmen, met één der mooiste dierenparken die ons land kent, kunnen we u van harte aanbevelen.

Kortom een zeer geschikte plek om even lekker op adem te komen en een goed vakantiegevoel op te doen.

 
 

Vakantiehuis Gieten

Veenhof 8
9461 TG Gieten

tel: 0592 - 264403
Email: info@vakantiehuisgieten.nl

Het weer in de Veenhof

Klik hier